Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » Zeca haspel

Een Zeca haspel is verkrijgbaar in diverse soorten. KDS Advies biedt een ruim assortiment aan materialen waarbij veiligheid, geluidsreductie en energiebesparing hoog in het vaandel staan.

Een Zeca haspel voor intensief gebruik van uw persluchtsysteem

Fabrikant Zeca biedt onder andere kabelhaspels, slanghaspels en een ruim assortiment met werkplaatsgereedschappen. De Zeca haspel is een vooraanstaand hulpmiddel in zowel de industriële als automotive sector. Het merk biedt haspels die gemaakt zijn van onder andere kunststof, metaal of aluminium. Deze zijn alle ontworpen voor intensief gebruik.

Opsporen van lekkages in het persluchtsysteem

Naast dat u bij KDS Advies een kwalitatieve haspel kunt kopen, helpen we u ook bij het opsporen van lekkages in uw persluchtsysteem. Wij brengen deze in kaart en repareren deze wanneer dit nodig is. Lekkages zijn de grootste oorzaak van energieverspillingen in industriële persluchtsystemen die vaak worden veroorzaakt op de laatste twee meter van het systeem. Ondeugdelijk materiaal en verkeerd gebruik van perslucht zijn hier vaak de oorzaak van.

Meer weten? Neem telefonisch contact met ons op in Willemstad

Wilt u meer weten over de Zeca haspel? Of wilt u metingen uit laten voeren om eventuele lekkages op te sporen in uw persluchtsysteem? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar het telefoonnummer: +31(0)168 – 476 570 of +31(0)617 – 346 029. Wij plannen dan een afspraak met u in en voorzien u van informatie.

 

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

Mogelijk ook interessant:

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht