Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/www/users/kdsmao/wp-content/themes/kds/includes/builder/functions.php on line 5586
Staubli - KDS Advies
Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » Staubli

Staubli is de merknaam van het topsegment koppelingen, zoals een veiligheidskoppeling of snelkoppeling voor o.a. perslucht en andere technische gassen. Koppelingen van Staubli zijn wellicht duurder dan een meer gangbare snelkoppeling, maar dit wordt ruimschoots terugverdiend in levensduur, lekkage gevoeligheid en veiligheid. Op de website vindt u meer informatie over deze koppelingen, en bij vragen neemt u dan gerust contact met ons op. Desgewenst maakt u een afspraak met een van onze specialisten voor een inspectie van uw persluchtsysteem.

Uitstekende garantie op Staubli koppelingen

De reden waarom wij erg enthousiast zijn is dat er 5 jaar garantie op de ISI serie wordt gegeven, en op de RCS en RSI series zelfs 10 jaar ! Dit wel in combinatie met de juiste hardstalen insteeknippel. Deze 2 series laten de concurrentie ver achter zich en hebben een ARBO gecertificeerd druksysteem waardoor eerst de leiding/slang ontlucht wordt voordat deze ontkoppeld kan worden. Op het gebied van veiligheid is dit een enorme verbetering aangezien schuifsystemen door vervuiling nog wel eens spontaan los kunnen schieten. Met de koppelingen van Staubli loopt u dit risico niet langer, en draagt bij aan een veiligere situatie op de werkvloer.

Bespaar geld dankzij een Staubli snelkoppeling of veiligheidskoppeling

KDS Advies kenmerkt zich door simpele oplossingen die u maximaal rendement opleveren. De veiligheidskoppeling en de snelkoppeling van Staubli zijn hier goede voorbeelden van. Een simpel stukje techniek waarmee lekkages in de laatste twee meter van uw persluchtsysteem worden opgelost. Waarom de laatste twee meter? Omdat de meeste lekkages voorkomen in de laatste twee meter van het leidingnet. Maar liefst 95% van alle lekkages vinden plaats in dit laatste stuk! De oorzaak van een lekkage ligt vaak in het gebruik van verkeerd materiaal, en omdat dit op grote schaal gebeurt zijn lekkages aan persluchtsystemen de grootste energieverspillers in de industrie. Zonde! Want u ziet het, lekkages worden makkelijk voorkomen en een goede reparatie werkt direct kostenbesparend.

Meer informatie over de mogelijkheden in Willemstad

Wilt u weten welke veiligheidskoppeling de juiste is voor uw persluchtsysteem of zou u graag een meting willen laten verrichten om te kijken of u lekkages heeft? Maak dan snel een afspraak met KDS Advies via telefoonnummer +31(0)168 – 476 570 of mobiel via +31(0)617 – 346 029. Ook als u nu al vragen heeft over de koppelingen van Staubli in het assortiment van KDS Advies, horen wij graag van u!

 

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht