Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » Spiraalslang

Voorkom lekkages in bijvoorbeeld uw spiraalslang met de simpele oplossingen van KDS Advies. Lekkage is de grootste oorzaak van energieverspilling in veel industriële bedrijven. De meeste lekkages bevinden zich in de laatste 2 meter van het persluchtsysteem en worden veroorzaakt door verkeerd gebruik van materialen. Ook voor technische gassen blijkt dit de grootste oorzaak te zijn. Bij KDS Advies adviseren we u over het gebruik van de juiste materialen en onderdelen voor uw persluchtsysteem. Dit zorgt voor een efficiënt gebruik en een energiezuinig systeem.

De juiste spiraalslang voor uw persluchtsysteem in Willemstad

KDS Advies heeft in de afgelopen jaren al diverse bedrijven in de industrie geholpen met het verbeteren van hun persluchtsystemen. Hierdoor helpen we ook u met het opsporen, verhelpen en voorkomen van persluchtlekkages. Door middel van een uitgebreide keuring stellen wordt een rapport opgesteld waaruit blijkt of u bijvoorbeeld uw spiraalslang moet repareren of vervangen. Wij werken uitsluitend met spiraalslangen van hoge kwaliteit waarbij lekkages worden beperkt tot een minimum.

Maak een afspraak met de specialist

Wilt u een afspraak maken met een van onze specialisten om uw systeem te laten controleren of uw spiraalslang direct te laten vervangen? Dit doet u door te bellen naar +31(0)168 – 476 570 of +31(0)617 – 346 029.

 

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht