Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » Prijs perslucht

De prijs van perslucht is van diverse factoren afhankelijk. Zo spelen onder andere het drukdauwpunt, de kWh prijs en het land waarin u zich bevindt een rol. KDS Advies adviseert u over de best mogelijke prijs voor uw situatie. Ons bedrijf biedt slimme oplossingen om lekkages te voorkomen en lost deze op.

Betaal de juiste prijs voor perslucht

Er is veel verwarring over de juiste prijs voor een kuub geconditioneerde perslucht. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat de juiste prijs voor perslucht is en waar deze op gebaseerd is. In veel gevallen zien we tijdens het uitvoeren van lekkage audits dat de gecalculeerde prijs voor perslucht van klanten veel te hoog ligt. Hierdoor lijkt het dat u een spectaculair besparingspotentieel heeft maar in werkelijkheid kan dit zelfs de helft minder zijn. Tijdens een lekkage audit door KDS berekenen we uw verlies door de lekkage op basis van uw huidige instellingen en afspraken.

Wilt u meer weten in Willemstad?

Wilt u meer weten over persluchtsystemen en lekkages hierin? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag de tijd om u te adviseren. Indien gewenst stellen wij een rapportage op waarin we de eventuele lekkages in kaart brengen en de kosten en verliezen van de reparatie tegen elkaar afzetten. U kunt ons bereiken door ons te bellen op +31(0)168 – 476 570 of +31(0)617 – 346 029.

 

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

Mogelijk ook interessant:

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht