Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » Prevost snelkoppelingen

Prevost is een van de A-merken met kwalitatief goede veiligheidskoppelingen en snelkoppelingen voor onder andere perslucht en andere technische gassen. Bent u op zoek naar een veiligheidskoppeling dan adviseren wij u bij KDS Advies graag over de diverse mogelijkheden en toepassingen. Voor scherpe prijzen voor deze koppelingen bent u bij KDS Advies aan het juiste adres. Wij geven ook garanties van 5 en 10 jaar als de koppeling wordt geplaatst door KDS Advies met de bijbehorende geharde slangpilaar.

Met een kwalitatief goede snelkoppelingen voor uw persluchtsysteem zoals Prevost bespaart u perslucht en kosten

Prevost snelkoppelingen, ook wel veiligheidskoppelingen of luchtkoppelingen genoemd, gebruikt u voor het snel aan- en afkoppelen van slangen, machines of gereedschappen. Door het gebruik van Prevost koppelingen bespaart u op perslucht en dus ook op de kosten. Perslucht is namelijk een prijzig product.

Voldoen Prevost luchtkoppelingen aan de Arbowet?

Wij komen nog dagelijks situaties tegen waarin snelkoppelingen met bijvoorbeeld lange slangen met enorme kracht hun slangpilaren afschieten. Gevolg; Direct gevaar voor medewerkers en omgeving. Een goede veiligheidskoppeling moet ervoor zorgen dat de slangpilaar tijdens ontkoppelen niet de koppeling verlaat maar eerst het systeem drukloos maakt. Hierna is deze pas te ontkoppelen. Hierdoor voldoet u dus aan de Arbowet. Deze koppelingen zijn een fractie duurder als de onveilige varianten en verdienen zich op bijv. veiligheid/lekkages ruimschoots terug.

Lekkagemanagement en ondeugdelijk materiaal

Naast dat KDS Advies een assortiment met snelkoppelingen en luchtkoppelingen van Prevost biedt, houden wij ons ook bezig met het lekkagemanagement. Dit houdt in dat wij metingen verrichten om lekkages in uw persluchtsysteem op te sporen. Daarbij zien we vaak dat ondeugdelijk en slecht aangesloten materiaal de boosdoener is bij lekkages. Daarom is het van belang dat u gebruik maakt van goede materialen zoals de Prevost veiligheidskoppelingen. Op de kunststof snelkoppelingen van Prevost met de drukknop geven wij 5 jaar garantie op lekkages en op de RVS serie zelfs 10 jaar.

Meer informatie over de mogelijkheden in Willemstad?

Wilt u weten welke Prevost koppelingen de juiste zijn voor uw persluchtsysteem of zou u graag een meting willen laten verrichten om te kijken of u lekkages heeft? Maak dan snel een afspraak met KDS Advies. Dit doet u via telefoonnummer +31(0)168 – 476 570 of +31(0)617 – 346 029.

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht