Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » Persluchthaspel

Persluchthaspels van hoge kwaliteit verminderen de kans op lekkages. Persluchthaspels zitten vaak in de laatste 2 meter van het leidingnet van een persluchtsysteem. Dit is de plek waar de meeste lekkages zich voor doen. Onthoud goed, goedkope materialen in uw persluchtsysteem zijn in alle gevallen geen goede optie. Een lekkage in een goedkope haspel  levert al snel een verlies op van honderden euro’s en voor dat geld had u ook een goede haspel kunnen aanschaffen. KDS Advies adviseert u over uw persluchtsysteem en de status hiervan.

Lekkages in of aan uw persluchthaspel in kaart brengen en verhelpen in Willemstad

Al meer dan 10 jaar zijn wij actief in het opsporen en verhelpen van lekkages in persluchtsystemen in verschillende sectoren. Bij veel persluchthaspels vinden wij lekkages bij de aansluiting. Pas wanneer deze volledig zijn uitgerold komen de lekkages aan het licht. KDS Advies brengt onder andere lekkages in uw persluchthaspel in beeld en zorgt dat deze snel en efficiënt worden verholpen. Een mogelijkheid is deze te vervangen door een RVS haspel eventueel inclusief slang en cardanische koppeling.

Ontdek de mogelijkheden voor uw systeem

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw persluchtsysteem? Neem dan contact op met KDS Advies. Wij voorzien u van deskundig advies en zorgen ervoor dat uw persluchtsysteem zo efficiënt mogelijk werkt. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0)168 – 476 570 of +31(0)617 – 346 029.

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht