Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » Perslucht blaaspistool

Voor een kwalitatief perslucht blaaspistool kiest u voor KDS advies. Sinds 2005 is KDS Advies gespecialiseerd in het opsporen, rapporteren, repareren en optimaliseren van veel onnodige en kostbare lekkages. In de praktijk zien we dat de meeste lekkages zeer eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden. Hoe? Door het gebruik van de juiste materialen! Dit hoeft niet veel te kosten, terwijl u wel enorm veel kunt besparen. Kies dan ook voor een kwalitatief perslucht blaaspistool van KDS. Vraag ons gerust om meer informatie en kijk verder op de website voor een indruk van de mogelijkheden!

Blaaspistool KDS met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in Willemstad

KDS Advies is specialist in persluchtsystemen en lekkagemanagement. KDS Advies is dé leverancier van producten om persluchtlekkages tegen te gaan. Zo wordt er in elke industrietak wel een blaaspistool gebruikt. Ze veroorzaken echter vaak lekkages, omdat ze van beperkte kwaliteit zijn. Wanneer ze dan vervuild raken of verkeerd aangesloten worden, veroorzaken ze al snel lekkages. Daarom bieden wij een alternatief van uitstekende kwaliteit aan: een blaaspistool van KDS Advies. De voordelen op een rij:

•             Voorzien van een messing binnenring, waardoor ze niet kapot kunnen worden gedraaid;

•             Zeer scherp geprijsd;

•             In meerdere opties leverbaar.

Voorzie het blaaspistool van de juiste tule, snelkoppeling en een cardanische koppeling! Zo verhoogt u het gebruikersgemak en vermindert u de kans op lekkage sterk.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd geraakt in het perslucht blaaspistool van KDS? Wij zijn de professionele webshop voor producten tegen luchtlekkages! Bovendien kunnen we u van een advies voorzien hoe u verder kan besparen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met KDS Advies. Onze medewerkers zijn uitstekend op de hoogte van het huidige assortiment en kunnen u uitstekend adviseren over het beste blaaspistool in uw situatie. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0)168 – 476 570 of op het mobiele nummer van KDS Advies: +31(0)617 – 346 029.

Wij zien dat veel lekkages onnodig zijn en hadden kunnen worden voorkomen door het plaatsen van de juiste materialen. Dit verbetert het proces in de laatste 2 meter. Een KDS product kan daar in onze optiek fiks aan bijdragen.

 

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

Mogelijk ook interessant:

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht