Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » OSHA norm

Bij KDS Advies zorgen wij ervoor dat uw organisatie voldoet aan de OSHA norm voor een optimale veiligheid. De OSHA norm, oftewel de Occupational Safety and Health Administration norm, stelt dat elke werkgever verantwoordelijk is voor een veilige en gezonde werkomgeving voor zijn of haar werknemers.

De OSHA norm: een veilige en gezonde werkplek met persluchtsystemen

Perslucht is niet ongevaarlijk. Wanneer u in uw bedrijf werkt met persluchtsystemen is het belangrijk dat deze goed beveiligd zijn. Als deze beschikken over materieel van lage kwaliteit kan het voorkomen dat deze losschieten en uw werknemers kan verwonden. KDS Advies is gespecialiseerd in het voorkomen en repareren van lekkages van perslucht en het beveiligen van persluchtsystemen, waardoor de persluchtsystemen voldoen aan de OSHA norm. U kunt bij ons ook terecht voor blaaspistolen die voldoen aan de OSHA norm. Deze zijn geschikt voor werkdruk boven de 6 bar en produceren minder geluid, waardoor uw medewerkers minder last hebben van harde geluiden en ze zorgen ervoor dat er nooit meer dan 2 bar direct in contact kan komen met de huid.

Schakel KDS Advies in Willemstad om te voldoen aan de OSHA norm

Wij zorgen ervoor dat uw persluchtsystemen voldoen aan de OSHA norm. Onze specialisten voorzien u van advies voor de beste oplossingen om uw werkomgeving veilig en gezond te maken. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer +31(0)168 – 476 570 of +31(0)617 – 346 029.

 

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht