Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » Oliewaterscheider

Wanneer u op zoek bent naar een oliewaterscheider of hier problemen mee heeft, kunt u terecht bij KDS Advies. Wij bieden apparatuur om de olie van water te scheiden, zodat u het condensaat kunt reinigen. KDS Advies is gespecialiseerd in persluchtsystemen en lekkagemanagement. Wij bieden oplossingen om lekkages en verspilling van kostbare energie te voorkomen.

Gebruik een milieuverantwoorde oliewaterscheider

U kunt bij ons onder andere terecht voor een milieuverantwoorde oliewaterscheider. Het is onder de geldende milieuwetgeving namelijk niet toegestaan om het verontreinigde condensaat van oliegesmeerde persluchtsystemen te lozen. Door gebruik te maken van een speciale scheider kunt u olieresten apart opvangen en op milieuverantwoorde wijze afvoeren. Het resterende schone water kunt u na de behandeling met de oliewaterscheider eenvoudig afvoeren naar het riool. Zo voldoet u door middel van een simpele oplossing aan de geldende milieuwetgeving.

Meer weten? Neem dan direct contact op met KDS Advies in Willemstad

Heeft u interesse in een oliewaterscheider of in een van onze andere oplossingen? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie of plannen een afspraak met u. Neem rechtstreeks contact op door te bellen naar het telefoonnummer: +31(0)168 – 476 570 of +31(0)617 – 346 029. Wij zijn u graag van dienst.

 

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht