Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » Luchtnozzles

Bij KDS Advies kunt u terecht voor een blaaspistool van uitstekende kwaliteit. Voorkom lekkages door het gebruik van goedkope spuitpistolen en kies voor de betere optie, zoals een Silvent blaaspistool met bijbehorende nozzles! Er is een groot aanbod in blaaspistolen, blaaslanzen en perslucht gereduceerde luchtnozzles. Sinds 2005 is KDS Advies gespecialiseerd in het opsporen, rapporteren, repareren en optimaliseren van veel onnodige en kostbare lekkages. Een veiligheids blaaspistool kost wellicht meer maar deze kosten worden gegarandeerd terugverdient door het voorkomen van lekkages, reductie van perslucht en geluid. Vraag ons gerust om meer informatie en kijk verder op de website voor een indruk van de mogelijkheden!

Veiligheids blaaspistool Silvent met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

KDS Advies is specialist in persluchtsystemen en lekkagemanagement. U kunt bij ons terecht voor advies en simpele oplossingen om lekkages en energieverlies te voorkomen. In elke industrietak worden  veelvuldig blaaspistolen en blaaslanzen gebruikt. Helaas veroorzaken ze vaak lekkages, omdat ze van slechte kwaliteit zijn. Door vervuiling, kapot draaien of verkeerde aansluitingen worden al snel lekkages veroorzaakt. Voorzie het Silvent spuitpistool van de juiste tule, een eventuele snelkoppeling en een cardanische koppeling! Hierdoor wordt het gebruiksgemak verhoogd en de kans op lekkage sterk gereduceerd.

Een ruim assortiment aan Silvent producten, zoals luchtnozzles

KDS Advies biedt een ruim assortiment aan Silvent producten. U vindt hier onder andere Silvent blaaspistolen, blaaslanzen, luchtnozzles en veiligheidsblaasmonden. De producten van dit gerenommeerde merk voldoen aan de OSHA-norm. Dit betekent dat zij voldoen aan de strenge Amerikaanse normering voor het beschermingsniveau van u en uw medewerkers. Hierdoor weet u zeker dat er nooit meer 2 bar perslucht direct in contact kan komen met uw huid. Bovendien reduceert het geluid tot 60% ten opzichte van een open pijp! Geïnteresseerd in een Silvent product van RVS, aluminium of kunststof? U vindt het allemaal bij KDS Advies.

Neem contact met ons op in Willemstad

Wilt u meer weten over een blaaspistool van Silvent? Naast een advies met betrekking tot een blaaspistool leveren wij ook vele producten voor uw persluchtsysteem. U kunt daarbij denken aan cardanische koppelingen, slangen, luchtnozzles en veiligheidskoppelingen. Neem voor meer informatie gerust contact op met KDS Advies. U krijgt dan direct een medewerker aan de lijn die uitstekend op de hoogte is van het huidige assortiment en die u uitstekend kan adviseren over het beste blaaspistool in uw situatie. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0)168 – 476 570 of op het mobiele nummer van KDS Advies: +31(0)617 – 346 029.

Veel onnodige lekkages hadden voorkomen kunnen worden door het plaatsen van de juiste materialen wat een essentiële verbetering  van uw proces in de laatste 2 meter is. In onze optiek is een Silvent product essentieel voor de verbetering van uw proces in de laatste 2 meter.

 

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht