Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » Luchtmessen

Voor luchtmessen in verschillende uitvoeringen kunt u terecht bij KDS Advies. Wij zijn gespecialiseerd in persluchtsystemen. Hierbij richten wij ons met name op het opsporen en managen van lekkages in deze systemen. In veel gevallen zien we dat lekkages voorkomen kunnen worden door het gebruik van goede materialen. Daarom bieden wij onder andere simpele oplossingen waarmee u lekkages kunt voorkomen en minder energie verspilt.

Luchtmessen als productiegereedschap

Luchtmessen hebben in de industrie vele voordelen en kom je dus op veel plaatsen tegen. Er zijn echter ook 2 grote nadelen aan luchtmessen, ten eerste gebruiken ze erg veel energie en ten tweede maken ze veel lawaai. Door het goed te engineers kan je met een luchtmes veel geld besparen. Een ander belangrijk feit is dat 60% van het geluid gereduceerd kan worden zonder hierbij af te doen aan de gestelde eisen. Laat u daarom goed informeren door KDS Advies.

Luchtmessen voor verschillende toepassingen in Willemstad

Er zijn verschillende soorten varianten van een luchtmes. Zo varieert de lengte, spleetruimtebreedte en het materiaal. Daarnaast wordt de keuze bepaalt door de bedrijfsomstandigheden. Een variant die vaak wordt gebruikt zijn de zogenaamde HD-luchtmessen. Dit luchtmes wordt aangedreven door perslucht. Het voordeel van dit luchtmes is dat hij vrij compact kan worden ingebouwd. Een andere veelgebruikte variant zijn de LD-luchtmessen. Dit luchtmes wordt aangedreven door een blower of ventilator.

Andere producten voor uw persluchtsysteem

Naast luchtmessen verkopen we bij KDS Advies ook andere accessoires en onderdelen voor uw systeem met perslucht. Zo zijn wij u van dienst wanneer u op zoek bent naar cardanische koppelingen, blaaspistolen of veiligheidskoppelingen.

Vragen? Bel met KDS Advies

Wilt u meer weten over de luchtmessen die KDS Advies u biedt? Of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend advies op maat. Dit doet u door te bellen naar telefoonnummer +31(0)168 – 476 570 of +31(0)617 – 346 029.

 

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht