Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » Luchthaspel

Voor een luchthaspel van goede kwaliteit kunt u terecht bij KDS Advies. Wij zijn specialist in het opsporen, rapporteren en repareren van lekkages van uw persluchtsystemen en adviseren u graag over het optimaliseren van dit systeem. Heeft u een haspel voor perslucht nodig? Kijk dan in het assortiment op de website en laat het even weten als we u ergens mee kunnen helpen.

Voor een luchthaspel gaat u naar KDS Advies

KDS Advies is gespecialiseerd in lekkagemanagement bij persluchtsystemen. De grootste veroorzaker van energieverspilling in industriële persluchtsystemen is namelijk lekkage! Meestal komt dit door slecht en/of goedkoop materiaal, zoals een slechte haspel, en het verkeerd gebruiken van perslucht. Doordat wij al sinds 2005 lekkages opsporen, zien wij in de praktijk dat veel lekkages eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden. Hoe hadden deze dan voorkomen kunnen worden? Dat is heel eenvoudig: door het gebruik van goed materiaal. Daarom bieden wij u graag slimme en betaalbare oplossingen met gegarandeerd een goede kwaliteit. U kunt onder meer bij ons terecht voor een luchthaspel, blaaspistool of filterelementen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op in Willemstad

Wilt u meer informatie over een luchthaspel of één van de andere oplossingen die KDS Advies te bieden heeft? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of advies op maat. U kunt ons bereiken door te bellen naar telefoonnummer +31(0)168 – 476 570 of +31(0)617 – 346 029. We nemen graag de tijd om u te helpen bij het vinden van de juiste haspel voor perslucht!

Wist u dat veel lekkages onnodig zijn en voorkomen hadden kunnen worden door het plaatsen van de juiste materialen. Een goede haspel voor perslucht kan al een essentiële verbetering  van uw proces in de laatste 2 meter opleveren.

 

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht