Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » Kogelkraan met ontluchting

Bent u op zoek naar een kogelkraan met ontluchting? Dan bent u bij KDS Advies aan het juiste adres! Wij hebben kogelkranen die specifiek voor persluchtgebruik zijn. De kraan is voorzien van een Airy Lock, wat u de mogelijkheid geeft om de kogelkraan tijdens werkzaamheden te vergrendelen (LockOutTackOut). Hierdoor kan er geen druk meer op de perslucht gezet worden. Meer weten over deze kogelkraan met ontluchting? Bekijk dan ons aanbod of neem contact met ons op!

Hoe werkt een kogelkraan met ontluchting?

Een kogelkraan met ontluchting sluit een luchtstroom gedeeltelijk of geheel af dankzij een roterende kogel met boring. Door de kogel een kwartslag te draaien, wordt de lucht niet langer doorgelaten. De kogelkraan die we in het assortiment hebben, is een 2-weg kraan die bediend kan worden door een hendel. Wanneer de hendel in lijn is met de leiding, is de kraan geopend. Kogelkranen met ontluchting staan erom bekend dat ze een lange levensduur hebben. Helemaal wanneer het de kwaliteitsstandaard heeft waar KDS Advies over beschikt. Een kogelkraan kan hierdoor jaren meegaan en zal u te allen tijde voorzien van de beste werking.

Bestel nu een kogelkraan met ontluchting in Willemstad en ervaar de voordelen zelf!

Bent u geïnteresseerd in een kogelkraan met ontluchting? Of bent u op zoek naar een ander product voor perslucht, zoals bijvoorbeeld een slanghaspel?  Bekijk dan ons aanbod op de website en bestel. Wanneer u meerdere exemplaren koopt, profiteert u van een extra korting. Voor vrijblijvend advies kunt u bellen naar +31 (0)168 476 570.

 

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

Mogelijk ook interessant:

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht