Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » Geluidsreductie

KDS Advies helpt u met het vinden van oplossingen voor geluidsreductie wanneer u werkt met persluchtsystemen. Betere en vooral veilige werkomstandigheden voor iedereen die met perslucht werkt is namelijk ons doel.

Een ruim assortiment aan materialen waarbij geluidsreductie centraal staat

Persluchtsystemen veroorzaken in sommige gevallen veel lawaai. Wanneer u hier de hele dag in werkt, is dit niet prettig. Daarom is geluidsreductie op de werkvloer voor bedrijven die werken met persluchtsystemen van belang. KDS Advies biedt een ruim assortiment aan materialen waarbij veiligheid, geluidsreductie en energiebesparing hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn we u van dienst bij het opsporen van lekkages in het persluchtsysteem.

Geluidsarme blaasmonden om geluidsoverlast te verminderen

Een oplossing die geluidsoverlast verminderen is het gebruik van speciaal ontworpen nozzles. Deze nozzles zijn verkrijgbaar van enkele stuks tot complete blaasstraten. Door deze simpele oplossing vermindert u gemakkelijk de geluidsoverlast en kunnen we spelen met debieten waardoor besparingen op deze grote verbruikers al snel spectaculair worden. Wat we veelvuldig tegenkomen is dat de relatief kostbare perslucht gebruikt wordt om te blazen maar dat een blower in sommige gevallen ook al voldoet.

Meer informatie over de mogelijkheden in Willemstad

Bespaar nooit op de veiligheid van u en uw medewerkers. Wilt u weten welke materialen de juiste zijn voor uw persluchtsysteem of zou u graag enkele metingen willen laten verrichten om te kijken of u lekkages heeft? Maak dan snel een afspraak met KDS Advies via het telefoonnummer: +31(0)168 – 476 570 of +31(0)617 – 346 029.

 

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht