Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » Filterelementen

Bij KDS Advies kunt u terecht voor filterelementen voor perslucht. Wij zijn gespecialiseerd in persluchtsystemen en het voorkomen of managen van persluchtlekkages.

Met Filterelementen kunt u dampen en deeltjes afvangen

Persluchtfilters worden toegepast in situatie waarbij perslucht schoon, droog en vrij van olieresten moet zijn. Met de filterelementen scheidt uw deeltjes zoals waterdruppeltjes en vuil uit de perslucht af. Daarnaast ontgeurt u de damp. In het assortiment van KDS Advies vindt u verschillende soorten filterelementen van goede kwaliteit.

Materiaal van goede kwaliteit in Willemstad verdient zichzelf terug.

In veel gevallen is lekkage de veroorzaker van energieverspilling in persluchtsystemen. De oorzaak hiervan is meestal slecht materiaal of het verkeerd gebruik van perslucht. Bij KDS Advies sporen we lekkages van perslucht op waarbij we zien dat in veel gevallen de oplossing simpel is: namelijk het gebruik van materiaal van goede kwaliteit. Wij helpen u bij het vinden van goede en betaalbare oplossingen, zodat u met minimale kosten, een maximaal rendement behaalt.

Meer weten over filterelementen?

Wilt u meer weten over het gebruik van filterelementen om uw perslucht te filteren of een van onze andere producten? Of heeft u vragen over onze oplossingen om lekkages te voorkomen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met KDS Advies. U doet dit door te bellen naar het telefoonnummer: +31(0)168 – 476 570 of +31(0)617 – 346 029. Wij plannen dan graag een afspraak met u in.

 

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

Mogelijk ook interessant:

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht