Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » CEJN-koppeling

Bij KDS Advies kunt u terecht voor een CEJN-koppeling of een vervanger daarvan. De koppelingen van dit merk bewijzen zich al jarenlang door uitstekend te functioneren in diverse omstandigheden. KDS Advies is gespecialiseerd in persluchtsystemen en eventuele lekkages in deze systemen. Wij helpen u om lekkageproblemen op te sporen en te voorkomen.

Met een CEJN-koppeling voorkomt u lekkages in uw persluchtsysteem

Een lekkage voorkomen bespaart meer geld en tijd dan het laten repareren van een lekkage. Een lekkage is een van de grootste oorzaken van energieverspilling in persluchtsystemen. Door het gebruik van kwalitatief materieel voorkomt u een lekkage. De CEJN-koppeling is daar een goed voorbeeld van: door koppelingen van dit Zweedse merk te gebruiken kiest u voor kwaliteit. Deze blijven namelijk goed functioneren in allerlei omstandigheden, zoals bij stof, vuil en water.

Toch een lekkage in uw persluchtsysteem? Wij helpen

Heeft er zich toch een lekkage voorgedaan in uw persluchtsysteem? Dan is KDS Advies u van dienst. Door een grondig onderzoek sporen wij de lekkage op en zorgen wij ervoor dat dit zo deskundig en snel mogelijk wordt gerepareerd door ervaren monteurs. De lekkage kan zich niet alleen voordoen door een koppeling, maar ook door niet goed functionerende slangen of ventielen. Na het onderzoek krijgt u een overzichtelijk rapport over alle onderdelen die verbeterd kunnen worden om uw systeem optimaal te laten werken.

Ontvang deskundig advies

Wilt u meer weten over een CEJN koppeling of onze andere producten? Of heeft u een persluchtlekkage en wilt u dat KDS Advies u daarin adviseert? Bel ons op het telefoonnummer +31(0)168 – 476 570 of +31(0)617 – 346 029.. Een van onze specialisten helpt u verder.


v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht