Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » C-points flowmeter

De C-points flowmeter is een uitgebreide variant van de in-line meter. Deze meter bestaat uit RVS tubes voor een laminaire flow en een interface box. Ook wordt de bijhorende software meegeleverd. Voor het onder druk aanboren van een C-points flowmeter, is een speciale boor nodig zodat er feeling gehouden wordt met de desbetreffende leiding. Wij vertellen u graag meer over de functie van onze C-point flowmeters.

C-points flowmeters met of zonder display in Willemstad

In ons assortiment vindt u twee verschillende C-points flowmeters:

  1. C-points inline flowmeter zonder display
  2. C-points inline flowmeter met display

Daarnaast heeft u de keuze uit een diameter van ½, 1 of 2. Wat onze C-points flowmeters zo bijzonder maakt? Dat is het exact aantoonbaar maken en registreren van kostbare energiestromen. Hierdoor krijgen we een duidelijk beeld van het verbruik van perslucht én kunnen wij hierop aansturen. Wist u bijvoorbeeld dat ongeveer 80% van het opgenomen vermogen verloren gaat aan warmte? Hierdoor is perslucht een kostbare energiedrager die 10 keer duurder is dan elektriciteit. Het is dus van groot belang dat er zo min mogelijk perslucht verloren gaat. En daarvoor schakelt u KDS Advies in. In de praktijk krijgen we vaak met situaties te maken waar een lekkage eenvoudig voorkomen konden worden door ander materiaal aan te schaffen. Wij komen graag bij u langs voor een inspectie.

Wees lekkages voor

Al meer dan 10 jaar sporen wij lekkages van perslucht en technische gassen op. Maar het is natuurlijk beter om deze lekkages te voorkomen. Daarom raden wij u aan om op tijd de zwakke stukken in uw installaties te vervangen. Lekkages ontstaan vaak op de laatste tien meter van een leidingnet. Het is dus vooral van belang dat u dit gedeelte laat inspecteren. Afspraak maken? Wij zijn te bereiken via 0168- 47 65 70.

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

Mogelijk ook interessant:

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht