Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/www/users/kdsmao/wp-content/themes/kds/includes/builder/functions.php on line 5586
BEKOMAT - KDS Advies
Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » BEKOMAT

Een BEKOMAT is een slimme component die tijdens systeemdruk in uw persluchtsysteem persluchtcondensaat/olie zonder verlies van perslucht kan afdrainen. Dit systeem heeft zich in de jaren veelvuldig bewezen en is praktisch ongevoelig voor vervuiling. Wel is het advies om om de 2 jaar de rubberen componenten te vervangen. Hier zijn service sets voor leverbaar.

De BEKOMAT is leverbaar voor verschillende toepassingen in Willemstad

De BEKOMAT is leverbaar voor kleine toepassingen zoals bijv. voor filterelementen tot extreem grote toepassingen zoals bijv. buffervaten of nakoelers van compressoren/drogers.

De BEKOMAT is voor alle drukken en voor elke toepassing verkrijgbaar. De reden waarom we hier zo enthousiast over zijn is dat de BEKOMAT geen perslucht verbruikt en ongevoelig is voor vervuiling. Heeft u vragen over persluchtconditionering zoals water in leidingen, bevriezingen, oliesporen, etc. neem dan gerust contact op met KDS Advies.

Neem contact op voor informatie

KDS Advies biedt u simpele oplossingen om verspilling van kostbare energie te voorkomen. Wilt u meer weten over een condensaatautomaat van BEKOMAT? Of wilt u advies over het oplossen van persluchtlekkages? Wij voorzien u van deskundig advies. U bereikt ons via het telefoonnummer +31(0)168 – 476 570 of +31(0)617 – 346 029..

 

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht