Selecteer een pagina

U bevindt zich: Home » Aluminium leidingsysteem

Het aluminium leidingsysteem van Sicomat bestaat uit aluminium buizen en Nylon insteekkoppelingen, en is in het totaal 6 meter lang. Wanneer u kiest voor dit aluminium leidingsysteem, kiest u voor optimaal montagegemak. Hierdoor bespaart u enorm veel tijd. U koopt de aluminium leidingsystemen van Sicomat eenvoudig via KDS Advies. Al meer dan 10 jaar bieden wij slimme oplossingen om lekkages te voorkomen.

Het aluminium leidingsysteem dat voldoet aan de NEN 3050

U ziet het goed, de kleur van de aluminium leidingsystemen van Sicomat zijn blauw. De blauwe poedercoating aan de buitenzijde van de buis voldoet volledig aan de eisen die in de NEN 3050 staan. Dit zijn eisen omtrent kleuren en merken van pijpleidingen. Download eenvoudig online de flyer en kom meer te weten over de aluminium leidingsystemen van Sicomat. Uiteraard voorzien wij u ook graag van meer informatie en deskundig advies.

Meer dan alleen aluminium leidingsystemen in Willemstad

Naast een aluminium leidingsysteem, vindt u nog vele andere producten in ons uitgebreide assortiment. Denk bijvoorbeeld aan slanghaspels, veiligheidskoppelingen, slangklemmen en C-points flowmeters. Allerlei producten om een lekkage in uw leidingsysteem te voorkomen. Want lekkage betekent energieverspilling, wat weer tot extra kosten leidt.

Het opsporen van lekkages laat u aan ons over

Wij sporen lekkages van perslucht en technische gassen op. Hebben wij een lekkage gevonden? Dan repareren wij deze zo snel mogelijk. Vaak komen we erachter dat een lekkage makkelijk voorkomen had kunnen, worden door voor ander materiaal te kiezen. Wij vertellen u graag hoe u meer en langer plezier van uw aluminium leidingsystemen kunt hebben. Heeft u vragen voor ons of ontvangt u graag meer informatie over onze dienstverlening? U bereikt ons via 0168- 47 65 70.

v

Deskundig advies

Uitstekende kwaliteit

Jarenlange ervaring

ONZE
PRODUCTEN

Contact Details

Zend Ons een Bericht